SPATIAL SOLUTIONS

VERKENNEN, CONCIPIEREN & INSPIREREN
Creatieve ruimtelijke oplossingen, een visie ontwikkelen, en een bijhorend proces ontwerpen met aan het slot een resultaat dat aan de verwachtingen voldoet? Ik ben hands-on, hou het overzicht en door heldere communicatie realiseren we samenĀ  inspirerende projecten.

CREEREN, VERBEELDEN & VERTELLEN
Een interieur, een gebouw, een landschap of een stuk stad. Met de expertise van vele jaren praktijkervaring in Nederland en daarbuiten in ontwerpbureaus en culturele instellingen bedenk ik creatieve oplossingen voor uiteenlopende ruimtelijke opgaven.

VOORBEELD?

Het uitzichtsplatform voor de Stichting Mainport en Groen en Recreatie Noord-Holland ontworpen in 2013. De MainPoort is communicatief, een vriendelijk baken met een sterke visuele identiteit, gering budget en bijzonder duurzaam in productie en gebruik. Na de eerste jaren als landmark voor recreanten en bewoners komt er 2020/21 een platform in ca 40m hoogte, voor 300 mensen. Wie weet, wordt er nog gedanst tijdens Mysteryland van ID&T? Kijk voor meer ruimtelijke projecten op www.legu.nl.